Harti cu Muntii Făgăraș


Harta turistica

Harta turistică a Munților Făgăraș cuprinde punctele de interes, precum orașe, comune sau sate, cabane și hoteluri; pe semnul de cruce roșie sunt marcate refugiile turistice și punctele de alertare Salvamont, iar alte marcaje sunt pentru locuri de popas și locuri de tabără recomandate. Infrastructura este divers semnalată pentru căi ferate / forestiere / gări, drumuri europene și naționale - cu sau fără modernizări, poteci turistice cu numărul traseului. Mai există marcaje turistice pentru a semnala tuneluri, telecabină, monument, vârf, șa, stânci izolate, peșteri, ape, baraje, păduri, rezervații naturale și stațiuni, ruine, stâne, etc.

Harta turistica a Masivului Fagaras

Vedere dinspre Nord

Vederea dinspre Nord este o reprezentare în perspectivă aeriană, cu indicarea traseelor turistice marcate. Sunt semnalate drumuri naționale și silvo-pastorale, căi ferate, cote de altitudine, telecabină, hotel, mănăstire, monumente, vestigii și edificii arhitecturale.

Harta Vedere dinspre Nord a Muntilor Fagaras

Vedere dinspre Sud

Vederea dinspre Sud este tot o reprezentare în perspectivă aeriană, cu indicarea traseelor turistice marcate.

Harta Vedere dinspre Sud a Muntilor Fagaras

Vedere dinspre Vest

Vederea dinspre Vest indică traseele marcate într-o reprezentare de asemeni în perspectivă aeriană.

Harta Vedere dinspre Vest a Muntilor Fagaras

Harta succesiune varfuri dinspre N

Harta succesiune varfuri dinspre N semnalează Sectorul Glacial Central și Crochiul Masivului Făgăraș privit dinspre Nord.

Harta succesiune varfuri dinspre N a Muntilor Fagaras
Comentarii
This page loaded in 0.007 seconds. Memory usage: 352 - 407 KB.